Sök
Filters
Stäng
RSS

Blogginlägg '2015' 'november'

Vilka är ni som läser bloggen?

Vilka är ni som läser bloggen?

 

Lämna en kommentar så kommer vi göra ett inlägg  i helgen där ni får veta mer om oss som skriver i bloggen.. Skriv gärna också vad ni vill att vi bloggar om! Vad är roligt att läsa om? Vill ni veta mer vad vi gör på salongen eller kanske mer om vad vi gör när vi inte är på jobbet?

 

Var inte blyga nu! Lämna en liten kommentar! Vi är nyfikna på er! 

 

 

Före- & Efterbild Ögonfransförlängning

Här har ni en av dagens kunder. Här har vi satt längderna 9-12, tjocklek 0.2 och D-kurva. 

 

Har man inte haft ögonfransförlängning innan så kan det vara jättesvårt att veta vad man vill ha. Därför diskuterar vi alltid med dig som kund innan behandlingen och frågar lite frågor för att få en bild av vad du vill uppnå med din fransförlängning.

 

Man kan sätta allt från väldigt naturligt till väldigt långa och fylliga. Men första gången du kommer till oss så brukar vi alltid sätta lite tunnare fransar för att se att den egna fransen klarar att bära upp lösfransen. Man vill ju inte bli av med alla egna fransar pga. att man satt för tunga fransar. 

 

Vi har ett väldigt brett lager av fransar. Längderna vi har är mellan 8-15, ofta kombinerar man 3-5 olika längder för att få en fin form på ögat. Vi har två kurvor. C- kurva är lite rakare och D-kurva mer böjd. D-kurvan är vår mest populära. Sedan har vi 0.15-0,25 i tjocklek. 

 

Pris för ett nytt set fransar hos oss är 995 kr. Första gången tar behandlingen ca 1,5-2 h.

 

När man gör återbesök ligger priset på runt 450-550 kr beroende på hur många veckor man går innan man fyller på. Ett återbesök tar ca 1 h. 

 

Har ni några frågor om våra ögonfransförlängningar kan ni bara lämna en kommentar så svarar vi ikväll. 

 

Kram Amanda & Charlotte

 

Update Löwengrip Care & Color

Hej igen!

 

Som vi skrev i förra veckan tog vi in prover på Löwengrip Care & Color. Vi startade med ansiktsprodukterna. Och jag måste säga att de är över förväntan! Min hud mår jättebra efter bara några dagar och det skall bli spännande att se hur huden kommer reagera efter en längre period. Här kommer lite kort info om produkterna vi testar just nu; 

Clean & Calm är en lätt löddrande tvålfri gel med lugnande och rengörande ingredienser som tvättar bort lättare makeup. Innehåller glycerin som ger återfuktning och är fuktbindande. Doft av Woodland Flowers.

 

Moisture On The Go är en fuktgivande mist som lätt kan användas på språng. Kan också användas som ansiktsvatten både morgon och kväll. En vitamin- och fuktboost som balanserar huden. Innehåller aloe vera som lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten och har mjukgörande egenskaper samt vitamin B, C och E. Doft av Woodland Flowers.

The Cream är en kräm för dag och natt som innehåller flera aktiva ingredienser för att balansera hudens barriärfunktion. Hyaluronsyra bygger upp fukten i huden och har en anti-rynk effekt. Bisabolol är utvunnen ur kamomill och verkar inflammationshämmande och lugnande på irriterad och känslig hud. Squalen liknar hudens sebum och kan därför också användas för de med fet hud. Doft av Woodland Flowers.

Kram Amanda

Word!

Svar på en vanlig fråga

Hej allihopa! 

 

En vanlig fråga vi får på salongen är om vi även fyller på ögonfransförlängningar som är gjorda på andra salonger. Och svaret är ja, det gör vi. Däremot tar vi lite extra betalt för det eftersom det ofta tar lite längre tid. Så priset första gången man gör återbesök är 700 kr. Sedan gäller våra ordinariepriser om man väljer att fortsätta gå hos oss. 

 

 

För att boka; ring 0522-161 57 

maila info@hairx.nu 

Eller boka själv på: www.timecenter.com/hairx

Nyheter i produkthyllan!

Vi håller på och fyller upp våra produkthyllor med både nya och gamla favoriter. En nytt favoritmärke vi har just nu är Macadamia. Deras produkter gör håret silkeslent och funkar lika bra till ditt egna naturliga hår som till extensions. Produkterna är sulfat- och parabenfria! 

 

Rejuvenating Schampo är utvecklat för att återfukta och skydda alla hårtyper och är perfekt för torrt eller skadat hår. Schampot är sulfat samt parabenfritt och rengör skonsamt ditt hår samtidigt som det skyddar det mot yttre skadliga miljöer så som tex föroreningar. Innehåller en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dess unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen; en produkt som ger näring, helar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår. Pris: 199 kr. 

Moisturizing Rinse är ett dagligt balsam som är utvecklat för att reda ut håret samt att ge det näring och gör det följsamt och redo att styla. Detta balsam passar alla hårtyper. Ett sulfat-, parabenfritt och färgsäkert balsam. Innehåller en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dess unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen; en produkt som ger näring, helar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår. Pris: 239 kr.

Deep Repair Masque är en reparerande, återuppbyggande och fuktgivande hårinpackning som ger livlöst, torrt och skadat hår nytt liv. Den unika kombinationen av Macadamia- och Arangoljorna med Tea tree-, Chamomileolja samt Aloe och Algaeextrakt reparerar och återupplivar håret med ökad glans och elasticitet. Innehåller en perfekt mix av två av världens mest näringsrika och dyrbara oljor; Macadamia Nut Oil och Argan Seed Oil. Dess unika egenskaper skapar den perfekta vardagslyxen; en produkt som ger näring, helar, återupplivar och föryngrar även de mest problemfyllda hår. Pris: 299 kr.

 

Välkomna in till oss! 

 

Veckans erbjudande!

Hårfön från Ermila, ENDAST 299 kr! Ord. 699kr. 

Morgonkopp!

Häller i oss en kopp kaffe innan första kunderna börjar trilla in. Ha en underbar torsdag alla goingar! Kram från oss! 

Löwengrip Care & Color

Hej alla fina! 

Vi letar ständigt efter nya spännande produkter att ta in på salongen. Men innan vi tar in en ny produkt testar vi den alltid själva under en period för att själva känna att den verkligen är något vi kan rekommendera. Detta gör att våra produkthyllor endast är fyllda med alla våra favoriter istället för att ha ett stort och brett sortiment med produkter som vi kanske bara känner är "okej". 

Det vi har beställt hem tester på nu är Löwengrip Care & Color. Vi börjar med deras ansiktsserie. Det vi har valt är en ansiktstvätt, ansiktsvatten och en ansiktskräm. Vi kommer att testa detta i två veckor för att sedan recensera produkterna här, varesig vi gillar serien eller inte och sedan bestämma oss för om vi kommer att sälja serien till er på salongen och även webben inom kort. 

 

Har ni några favoriter inom märket? Någon speciell produkt ni vill att vi testar och sen recenserar? Lämna en kommentar! 

 

 

Kram Amanda & Charlotte

Före- & efterbild

 

Här har vi satt i 60 slingor, med 60 cm hår. Priset för detta 2280kr. 

Välkomna! 

 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev