Sök
Filters
Stäng
RSS

Blogginlägg '2016' 'januari'

NYHET- INVISIBOBBLE!

Många reagerar när man har en sån här tofs runt armen och undrar om det är en gammal telefonsladd men när man väl har börjat använda dessa kan man inte sluta. Har man ofta uppsatt hår är det perfekt för dessa tofsar gör att man inte får sådär ont i huvudet av att ha tofs en hel dag. De är dessutom väldigt skonsamma mot håret och gör inte ont att ha runt armen. Men det bästa är ändå att håret aldrig fastnar i tofsen. 

 

Vi rekommenderar dessa till alla som är rädda om sitt hår! Det ska inte vara slitsamt att ha det uppsatt. 

 

Dessutom erbjuder vi ett toppenpris! Endast 49 kr för ett 3-pack. 

 

Invisibobble Spiralsnoddar är coola, spiralformade hårsnoddar som levereras i en fin förpackning. De skadar inte håret, går inte sönder och lämnar inga märken efter sig. Paketet innehåller: 3 st

 

Välkomna in till oss!

TILLBAKA!

Hej på er! 

 

 

Det har varit mycket på jobbet samtidigt som vår dator har krashat så därav dålig uppdatering. Men vi lovar att bättra oss snart när vi fått köpt en ny dator osv. Under tiden kommer vi ändå försöka uppdatera så gott det går! 

 

 

Vi är laddade för ännu ett år på salongen och har stora planer! Det första vi kommer göra är att börja med volymfransar. Inom kort kommer vi även lansera webbshoppen. Vi hoppas att ni vill följa med oss på vår resa! 

 

Har ni några nyårlöften 2016? Hade varit kul att höra! Lämna en kommentar :)

 

Kram på er! 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev