Sök
Filters
Stäng
RSS

Blogg

Bloggare på besök!

För någon vecka sen hade vi finbesök av bloggaren Frida på salongen. Frida har redan långt hår men ville ha ännu längre och framför allt fylligare. Här har vi satt 80 slingor i 4 olika nyanser, 60 cm hår. Priset för detta är 3040 kr och då ingår hår, jobb, styling och inklippning! 

 

Före

 

 

Efter

 

Visst blev det så snyggt? Frida passar så bra i ett långt och fylligt svall! Frida är en jättego tjej som skriver en blogg om sitt liv som mamma till två fina döttrar som hon har tillsammans med sin sambo Fredrik och om planeringen av deras drömhus!

Kolla in hennes blogg: fridaochmelody.se

 

Kram! 

 

En dag på salongen

Hej på er! Här kommer en film på hur en vanlig dag kan se ut för oss. Alla kunder ville dessvärre inte vara med vilket vi självklart respekterar men en del tyckte att det kändes ok, stort tack till er! Hoppas ni tycker att detta är kul och vill ni att vi gör något liknande igen ,lämna bara en kommentar så kommer vi absolut försöka göra om det. 

 

Kram från oss! 

Torsdag

Hej alla fina! 

 

Hoppas allt är toppen med er! Själv sitter jag och slänger i mig en kopp kaffe i väntan på att Charlotte ska bli klar med sin kund och vi ska springa iväg på lunch. Ser ni att jag har värsta thailandsbrännan? Okej, jag ser kanske brunare ut på bilden än vad jag är i verkligheten.. haha och tur är väl det! Men hemligheten bakom brännan är ju självklart spraytan! Alltså spraytan måste ju vara min huds räddning! Tänk vad rynkig jag hade varit om några år om jag hade fortsatt sola, för att inte tala om risken för cancer. Nej, jag dissar solning och kör spraytan 100%. Gör det ni med! Er framtida hud kommer tacka er. Vi tar endast 275 kr för helkropp och 175 kr för halvkropp.

Älskar förövrigt att jag slänger in ännu en cambild.. Det var inte igår man jobbade med cam. Senast var väl år 2003, då var jag 13 och det enda som gällde var MSN och att "cama". 

 

Imorgon kommer vi att dokumentera hela dagen här på salongen. Och vi får väl se hur det blir. Tycker ni att det är roligt att följa så kan vi försöka göra det några dagar i månaden kanske. Vi får hoppas att kunderna också tycker att det är lite kul och inte jobbigt. Skulle någon tycka det så filmar vi självklart inte. 

 

Skall passa på att nämna att det börjar bli väldigt ont om tider inför jul och nyår så planerar ni att boka in en tid är det verkligen dags. Det lättaste sättet att boka på är nästan i chatten via vår Facebook-sida HairX. Där får ni snabba svar. Ett annat smidigt sätt att boka på är via vårt bokningsprogram. Det hittar ni på: www.timecenter.com/hairx

 

Puss & kram Amanda

Svar på kommentar!

ANONYM: Hade varit roligt med en video på eran "typiska arbetsdag" !! :) hur eran dag ser ut helt enkelt!

 

SVAR: Självklart skall vi fixa detta! Vi kommer att videoblogga en dag denna vecka för att sedan klippa ihop hur en dag kan se ut på salongen! 

 

Bjuder på en härlig sommarbild denna gråa tisdag.. Här sitter vi hemma på Amandas altan och avnjuter en härlig frukost..Mestadels bestående av kvarg, frukt och massor av kaffe.. Haha

 

Kram Amanda & Charlotte

 

 

VECKANS ERBJUDANDE!

 

Uniq One All in one hair Treatment är en leave-in kur med 10 fördelaktiga egenskaper. Håret blir mjukt och lätthanterligt med en härlig doft. - Reparerar torrt och skadat hår från första användning - Ger en otrolig glans och tar bort frizzighet i håret - Värmeskyddande egenskaper - Återskapar mjukhet i håret - Bevarar färgen - Solskyddande för håret - Reder ut håret - Balsam effekt - Motverkar kluvna toppar - Får frisyren att hålla

NYHET! KOMMER I VECKAN!

 

99 kr

FaceBlender är en makeup-svamp med en 360 graders appliceringsyta som når svåråtkomliga områden runt exempelvis mun, näsa och under ögon. Svampen är skapad helt utan kanter för att minimera streck och linjer vid applicering av t.ex. foundation eller concealer. Svampen är allergivänlig och fri från latex. Använd den runda delen för foundation och rouge på större områden av ansiktet så som kinder, haka och panna medan den spetsiga sidan passar bäst för applicering runt näsa, mun och under ögon.

Välkomna in till oss! 

Vilka är ni som läser bloggen?

Vilka är ni som läser bloggen?

 

Lämna en kommentar så kommer vi göra ett inlägg  i helgen där ni får veta mer om oss som skriver i bloggen.. Skriv gärna också vad ni vill att vi bloggar om! Vad är roligt att läsa om? Vill ni veta mer vad vi gör på salongen eller kanske mer om vad vi gör när vi inte är på jobbet?

 

Var inte blyga nu! Lämna en liten kommentar! Vi är nyfikna på er! 

 

Före- & Efterbild Ögonfransförlängning

Här har ni en av dagens kunder. Här har vi satt längderna 9-12, tjocklek 0.2 och D-kurva. 

 

Har man inte haft ögonfransförlängning innan så kan det vara jättesvårt att veta vad man vill ha. Därför diskuterar vi alltid med dig som kund innan behandlingen och frågar lite frågor för att få en bild av vad du vill uppnå med din fransförlängning.

 

Man kan sätta allt från väldigt naturligt till väldigt långa och fylliga. Men första gången du kommer till oss så brukar vi alltid sätta lite tunnare fransar för att se att den egna fransen klarar att bära upp lösfransen. Man vill ju inte bli av med alla egna fransar pga. att man satt för tunga fransar. 

 

Vi har ett väldigt brett lager av fransar. Längderna vi har är mellan 8-15, ofta kombinerar man 3-5 olika längder för att få en fin form på ögat. Vi har två kurvor. C- kurva är lite rakare och D-kurva mer böjd. D-kurvan är vår mest populära. Sedan har vi 0.15-0,25 i tjocklek. 

 

Pris för ett nytt set fransar hos oss är 995 kr. Första gången tar behandlingen ca 1,5-2 h.

 

När man gör återbesök ligger priset på runt 450-550 kr beroende på hur många veckor man går innan man fyller på. Ett återbesök tar ca 1 h. 

 

Har ni några frågor om våra ögonfransförlängningar kan ni bara lämna en kommentar så svarar vi ikväll. 

 

Kram Amanda & Charlotte

 

Update Löwengrip Care & Color

Hej igen!

 

Som vi skrev i förra veckan tog vi in prover på Löwengrip Care & Color. Vi startade med ansiktsprodukterna. Och jag måste säga att de är över förväntan! Min hud mår jättebra efter bara några dagar och det skall bli spännande att se hur huden kommer reagera efter en längre period. Här kommer lite kort info om produkterna vi testar just nu; 

Clean & Calm är en lätt löddrande tvålfri gel med lugnande och rengörande ingredienser som tvättar bort lättare makeup. Innehåller glycerin som ger återfuktning och är fuktbindande. Doft av Woodland Flowers.

 

Moisture On The Go är en fuktgivande mist som lätt kan användas på språng. Kan också användas som ansiktsvatten både morgon och kväll. En vitamin- och fuktboost som balanserar huden. Innehåller aloe vera som lugnar, vårdar och bevarar fuktigheten och har mjukgörande egenskaper samt vitamin B, C och E. Doft av Woodland Flowers.

The Cream är en kräm för dag och natt som innehåller flera aktiva ingredienser för att balansera hudens barriärfunktion. Hyaluronsyra bygger upp fukten i huden och har en anti-rynk effekt. Bisabolol är utvunnen ur kamomill och verkar inflammationshämmande och lugnande på irriterad och känslig hud. Squalen liknar hudens sebum och kan därför också användas för de med fet hud. Doft av Woodland Flowers.

Kram Amanda

Word!

Anmäl er till vårt nyhetsbrev