Sök
Filters
Stäng
RSS

Blogg

5 snabba! -Varför man skall välja att förlänga håret med keratinvax?

Varför skall man välja att förlänga håret med just keratinvax?

 

Det finns många anledningar, enligt oss, till varför man skall välja att förlänga håret med keratinvax. Men här kommer 5 snabba! 

 

  1. Det är skonsamt- Keratinvaxet i sig är ingenting som kan skada ditt hår. Sköter du din hårförlängning som du ska så kan till och med kunder känna att deras egna hår har fått vila under perioden man har haft hårförlängningen eftersom man framförallt stylar längderna. Vi jobbar endast med platta fästen för att håret skall få växa ut i sin naturliga riktning och inte ta skada.
  2. Det ser naturligt ut- Eftersom man sätter slinga för slinga så kan man fylla ut precis där det behövs, håret blir också väldigt följsamt och lätt att sätta upp utan smärta eller en känsla av att ha en "kaka" bak i huvudet som kan upplevas när man flätar in sin hårförlängning. 
  3. Det känns fräscht- Det är lätt att komma åt och tvätta hela håret hela vägen in i botten eftersom fästena är separerade.
  4. Det sitter länge- Vårat vax sitter extremt bra och till skillnad från andra metoder så fungerar denna metod på de flesta hårtyper.
  5. Det är lättstylat- Eftersom man kan sätta fästena precis hur man vill så kan man lätt dölja dem när man sätter upp håret. Lockar man håret så håller det även mycket längre än när man har sitt naturliga hår.  
MÅNDAG

Hej alla fina! 

 

Hur har ni det denna gråa måndag? Det är väldigt roligt att se att ni är många som kikar in. Inte lika roligt att inte få någon respons på tidigare inlägg när vi frågade vad ni vill att vi skriver om. Men snart kanske det släpper? :)

 

I veckan kan ni räkna med inlägg innehållande; 

  • Videoblogg med stylingtips
  • Beskrivningar om oss på salongen
  • Produktnyheter
  • Svar på vanliga frågor
  • Veckans erbjudande

 

Hoppas ni tycker att det låter bra! 

 

Kram Amanda & Charlotte

 

 

 

VECKANS TIPS!

Äntligen är det lördag! Ni kanske ska ut på fest ?

 

Får vi då tipsa om ett helt otroligt spray som gör att dina lockar håller sig fina längre. Det bästa med detta spray är att det inte blir så hårt. Ger massiv glans, kan användas på alla hårlängder. Har även en underbar doft av melon. Bed Head- masterpiece. Det finns inget bättre spray enligt oss. Finns att köpa hos oss på salongen för 239kr. Ha en fortsatt trevlig lördag!

 

Kram Amanda o Charlotte

En bra start!

Vad roligt att ni är så många som hittat hit!

 

Vi hoppas att ni är här för att stanna och vi kommer självklart göra allt vi kan för att uppdatera dagligen. Men för att vi skall lyckas hålla denna blogg levande så behöver vi veta lite vad ni tycker är roligt att läsa om.

 

Så har ni några önskemål eller frågor, var snälla och lämna en kommentar så kommer vi svara så snabbt vi kan! 

 

 

Kram på er och ha en härlig fredag! 

Amanda & Charlotte

Missa inte vår tävling!

 

Idag lottar vi ut en hårförlängning på vår facebook-sida "HairX". Så gå in där för att vara med och tävla! Vinnaren dras redan imorgon lördag kl. 22.00. Lycka till! 

 

För att komma direkt till vår facebooksida- KLICKA HÄR!

Välkomstvideo!

HairX kommer till Göteborg

Som rubriken lyder så kommer vi till Göteborg för att jobba den 22 november. Vi kommer att erbjuda hårförlängning för 2800 kr samt ögonfransförlängning för 995kr. Senare i december kommer vi även komma tillbaka för att kunna följa upp er kunder som gör en behandling den 22 november. Detta är något vi hoppas på att kunna göra varje månad framöver för att ni kunder från Göteborg skall slippa köra till vår salong i Uddevalla. 

 

OBS! ÄNDRAT DATUM TILL 21 NOVEMBER!! 

Kram Amanda & Charlotte

 

 

NYÅRSBOMB!

ERBJUDANDE

Erbjudandet gäller vid bokning av alla 3 behandlingar fram till 1 jan 2016. För mer info eller vid frågor ring 0522-161 57. 

Ny hemsida!

Äntligen är det dags! Varmt välkomna hit!

 

Som ni kan se är nu vår nya hemsida färdig och vi är redo att dela med oss av allt som händer på salongen. 

 

För att göra det enklare för er har vi samlat allt på en och samma sida- vi hoppas att detta skall göra det lättare för er att hitta information om priser, våra produkter samt göra att ni snabbare får svar på frågor osv. 

 

Här på bloggen skall vi försöka dela med oss av olika stylingtips, svara på frågor, ha tävlingar och videoblogga. Hur låter det? Bloggen kommer uppdateras dagligen och inom en snar framtid kommer även vår webbshop lanseras. Hoppas ni ser fram emot detta lika mycket som vi gör! 

 

Är det något speciellt ni vill att vi bloggar om får ni gärna lämna en kommentar! 

 

Kram Amanda & Charlotte

 

 

 

 

Anmäl er till vårt nyhetsbrev